Bar

musik til barer og spillesteder

image_1

Den vildeste fest og de bedste musikere

Skal den have hele armen med fællessang, energi, dans på bordene og knald på hele natten, så er vores bar musikere nogle af de bedste i landet til lige præcis det. Alle vores musikere er ekstremt erfarne, og forstår at få gæsterne inddraget, så der opstår en helt magisk stemning. Det er muligt at lave livemusik på mange forskellige måder. Denne side henvender sig primært til de af vores kunder, som vil have en vild fest hvor gæsterne hænger i lysekronerne. Leder man efter noget mere laid back og cool, så kan man se hvad vi tilbyder under lounge og hotel husk at vi også gerne skræddersyer et koncept til jer, som er præcis det I leder efter.

På denne side kan I se et udsnit af vores dygtige barmusikere, vi leverer musik i hele landet og kan altid skrue et musik koncept sammen til jer som fungerer økonomisk og passer til jeres specifikke sted. Kontakt os her på siden, hvis I har spørgsmål eller vil have et konkret tilbud.

Bar musikere

OLIVER GRANN

Oliver Grann er den fødte entertainer og kan bedst beskrives som et festfyrværkeri af energi, spilleglæde og musikalitet. Oliver er en af vores mest efterspurgte musikere og man er ikke i tvivl om hvorfor, så snart han træder ind på scenen.

Har man et arrangement hvor man ønsker en fantastisk vokal, power og indlevelse, så er Oliver den helt rigtige at booke. Han brænder igennem både i det meget intime setup og til de helt store arrangementer. Oliver er desuden rigtig god til arrangementer hvor man har specielle ønsker, og gerne vil have en musiker som kan stable en koncert på benene, hvor der er styr på selv den mindste detalje.

Oliver kan bookes både solo, duo, med band eller sammen med kendte navne fra den danske musik scene.

Hvis du har et spillested eller en bar, hvor I ønsker at bygge et musik koncept op, så vil Oliver også ofte være den første musiker vi sender til jer.

GUSTAV WOLTER

Gustav Wolter tryllebinder med sin flotte stemme og fænomenale guitar spil. Gustav’s hjemmebane er velskrevet pop, og hans repertoire indkluderer alle de allernyeste hits. Justin Bieber, Ellie Goulding og Sam smith, bliver alle taget under kærlig behandling og leveres med musikalitet og overskud.

Som musiker favner Gustav utroligt bredt og rammer på tværs af alle aldersgrupper. Han repertoire er exceptionelt stort og han er særdelses velegnet til arrangementer, hvor man gerne vil have musik der både underholder, overrasker og imponerer.

Gustav kan noget som eget få musikere kan. Gustav kan forvandle 10 søde, generte piger til vilde festaber, der synger med på hvert nummer og danser hele natten. Bedre end nogen anden kan Gustav spille lige præcis de numre, som pigerne gerne vil høre og hans udstråling og behagelige personlighed får alle involveret i festen allerede fra første nummer.

DANIEL ROSENFELDT

Daniel Rosenfeldt er en af landets dygtigste guitarister, hans unikke stil og fantastiske niveau gør at han er ekstremt populær.

Allerede som 9 årig startede Daniel’s interesse for guitarer og han er i dag uddannet fra Paul McCartney’s musik skole (LIPA) i England. Han er specielt anerkendt for sit fingerspil og den måde han formår at bruge hele guitaren rytmisk og melodisk.
Daniel har tidligere turneret med Rune Klan og Copenhagen drummers.

Daniel kan bookes til alle slags arrangementer og egner sig rigtig godt til indslag på 10-30min. hvor man gerne vil give sine gæster en kæmpe stor oplevelse. Daniel kan desuden bookes med forskellige gæste artister. Både sangere, saxofonister, pianister og store kendte navne.

HENRIK ENGQVIST

Henrik Engqvist er en af Danmarks mest ikoniske trommeslagere, han har medvirket på et hav af legendariske jazz indspilninger og har spillet med en lang række af de allerstørste jazzmusikere i verden.

Henrik har spillet musik siden han var 6 år gammel og er uddannet i Los Angeles Californien på (PIT) Musicians Institute.

Han har studeret under navne som Joe Porcaro, Jeff Pocaro, Dave Weckl, David Garabaldi, Joey Heredia, Steve Houghton og mange flere.

Henrik kan bookes til alle slags arrangementer og egner sig rigtig godt til lounge musik og hoteller, hvor man ønsker musik på det allerhøjeste niveau Danmark kan præstere.

SØREN OKHOLM

Søren er opvokset i Middelfart og startede der sin musikalske karriere med klaver- og sangundervisning i den lokale musikskole. I 1998 blev han optaget på Det Fynske Musikkonservatorium og i 2004 dimitterede han som diplomuddannet rytmisk sanger og musiklærer.

Efter endt uddannelse har Søren ernæret sig som freelance sanger og musiker. Han er forsanger i en håndfuld bands, optræder jævnligt som solist med forskellige orkestre og har også medvirket i forestillinger på Odense Teater. Søren har bl.a. optrådt sammen med Lis Sørensen, Peter A.G., Søs Fenger, Shaka Loveless, Erann DD, Monique, Bobo Moreno, Dicte, Søren Huss, Zididada m. fl.

Søren er som sanger utrolig alsidig. Han bevæger sig ubesværet rundt i forskellige genrer som pop, rock, jazz, soul osv. og besidder en legesyg musikalitet, der gør at ikke to koncerter er ens. Han formår altid at komme ud over scenekanten og ind under huden på sit publikum med sin varme og indfølende stemme.

GREGERS MOGSTAD

Gregers har en baggrund i Jazz og funk og har altid elsket det elektroniske univers. I 2005 blev hans EP “Standing out” nomineret for bedste EP og bedste single ved det anerkendte Scandinavian soul music awards i Stockholm.

Gregers er en stjerne på vej op indenfor soul og nu funk. Hans musikalitet og charmerende live optræden brænder igennem på scenen og publikum bliver forkælet hele vejen igennem hans koncerter.
Han er allerede utroligt populær på de danske musikscener og til private arrangementer leverer han musik på et niveau man sjældent finder kunstnere der kan.

Gregers kan bookes til alle slags arrangementer og egner sig allerbedst til lounge, receptioner, spillesteder samt arrangementer hvor man gerne vil have Soul og Funk på internationalt niveau.

LASSE NIELSEN

Lasse Nielsen er en erfaren, dygtig og glad musiker, som har levet af at spille i mange år.
Glæden ved at spille smitter af på folket. Musikken leveres med et ungdommeligt og energisk glimt i øjet.
Livemusik i aller højeste kvalitet, som får dig til at smile til din privatfest, dit bryllup, fødselsdag eller firmafest.
Dans og bliv glad med Lasse Helvigs gode og dygtige guitarmusik krydret med en rigtig rar vokal.

Lasse Helvig tager gerne imod ønsker, som kan gøre din aften uforglemmelig. Det handler om at din og jeres aften bliver speciel. Og der er en enorm spilleglæde at spore når gang Lasse Helvig spiller op til fest, dans og farver.

Lasse spiller også indslag. fx. sang i kirken eller til et indslag ved et bryllup.

PETER GLOSTED

Peter Glosted er en erfaren, utroligt dygtig og nærværende musiker. Musikken leveres med et ungdommeligt og energisk glimt i øjet. Peter spiller alle de nyeste hits, og imponerer lige fra Justin Timberlake til Lukas Graham. Livemusik i aller højeste kvalitet, som får dig til at smile til din privatfest, dit bryllup, fødselsdag eller firmafest. Dans og bliv glad med Peters svingende guitarspil og fænomenale vokal.

Peter spiller også indslag. fx. sang i kirken eller til et indslag ved et bryllup.

ULRIK SØRENSEN

Ulrik Sørensen har mange års erfaring i levende musik. Med sin vokal, guitar og loop pedal leveres sikre hits fra de seneste 6 årtier med smil og spilleglæde, gennem et lækkert autentisk og akustisk lydbillede.

Hvad enten det er stemningfuld baggrundsmusik til receptionen eller middagen, syng-med fest på pubben eller alt muligt andet, så tilpasses repertoire og stil det enkelte arrangement. Der spilles musik for dem der er tilstede, om det så skal være Chicago, Creedence, Kim Larsen, Helmig, Burhan G eller Justin Bieber. Dette kan leveres alene eller som duo med pianist som supplement.

MORTEN FLECK

Med sin akustiske guitar under armen kører Morten Fleck de danske landeveje tynde på sin vej mod et nyt publikum og endnu en god aften, hvor stemmen, guitaren og de gode sange er i centrum. Med sine fortolkninger af nogle af de største hits fra ind og udland, gør Morten altid sit ypperste for at give folk en god og musikalsk oplevelse og har et godt øje for at tilpasse repertoiret til det enkelte arrangement.

Med et hav af liveoptrædener på cv’et, lige fra de helt store scener og til de små hyggelige caféer, har Morten Fleck derudover også været involveret på en del danske pladeudgivelser som producer og tekniker.

Morten skriver også sine egne sange, hvilket blandt andet har ført til en 4. plads ved Danske Melodi Grand Prix 2002, hvor Morten deltog og sang sin egen ”Alle dage er en fredag”. Senest har Morten opnået et del spilletid i radioen på DR P4 med singleudgivelserne ”Min Ikea lænestol” og ”En frem for to”.

Mortens allerede lange karriere på den danske musikscene, kommer til udtryk i form af stor erfaring og en professionalisme, som sammen med en iøjenfaldende spilleglæde og energi har begejstret publikum i hele landet, lige fra diverse spillesteder og cafeer, til fødselsdage, kirkebryllupper og andre private arrangementer.

JESPER BRAAE

Jesper Braae er en vaskeægte troubadour som igennem de sidste 10 år som professionel musiker har spillet mere end 1000 koncerter.

Han voksede op på landet på grænsen mellem skov og mark, og musikken blev hans faste tilflugtssted i en alder af 8 år. Hans spidskompetence er at synge sangene med en indlevelse og et nærvær, som får hårene til at rejse sig hos selv de mest hårdhudede.

Jesper har ingen fine fornemmelser og forstår at sætte kunden i centrum. Han er rutineret i at læse sit publikum og spiller præcis de sange som skaber det bedste arrangement – hvad enten det er smukke ballader eller vild festmusik.

Gennem årene som professionel musiker har Jesper spillet og arbejdet med en række af landets mest succesfulde musikere. F.eks. Søs Fenger, Barbara Moleko, vinderne af Melodi Grandprix 2011 ”A Friend in London”, Tamra Rosanes mfl.

JESPER IVERSEN

Jesper Iversen er en velspillende og vellydende musiker med solid erfaring. Musikken bliver leveret med overskud og spilleglæde udover det sædvanlige.

Jesper har sin helt egen lidt tilbagelænede cool stil, men formår samtidig at være godt fremme på beatet.
Jesper har et kæmpe stort repetoire bestående af internationale og danske hits, samt et ordentligt skud old School rock’n’roll. Det er svært at sidde stille når han fyrer op under bla. Tom Jones, Thomas Helmig, Elvis Presley, Robbie Williams.
Jesper kan bookes som duo eller med band og egner sig rigtig godt til alle typer fester.

RASMUS HOFF

Rasmus Hoff er den type musiker som giver sig 110% hver gang. Hans store stemme og høje energiniveau brænder igennem til ethvert arrangement.

Skal man bruge musikere til bryllup, fest eller julefrokost, så er Rasmus Hoff lige den type man gerne vil have i front. Det er svært at holde sig fra dansegulvet, når Rasmus giver den fuld gas og alt bliver gjort med et smil på læben. Rasmus er super erfaren og egner sig også rigtig godt til barer der skal bruge en solo musiker som virkelig kan bære hele showet selv.

Rasmus kan bookes solo eller med band og egner sig specielt godt til fester, hvor den skal have hele armen.

Hvad kan vi gøre for dig?

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at lave unikke og spændende events

Seneste nyheder

Referencer

Vi siger tak til vores mange samarbejdspartnere

X