Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kvalitetsbooking.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552
Hotel – KVALITETSBOOKING

Hotel

/
/
Hotel

Giv gæsterne en unik oplevelse

image_1

Intet siger klasse og stil som livemusik

Kvalitetsbooking leverer pianister, guitarister, sangere og bands til hoteller i hele landet. Lige fra en loungepianist, som bare skal ligge i baggrunden og skabe en hyggelig stemning og så op til fuldt showband med blæsere og hele Frank Sinatra repertoiret. Vores hotel kunder har meget forskellige behov. Hos nogle står vi for at levere musik til dem fast hver uge enten i loungen, cocktailbaren eller restauranten, mens andre bruger os til større arrangementer så som julefrokoster, konferencer og lignende events. Med vores tætte samarbejde lærer vi hotellet at kende og kan servicere med musik, som passer helt perfekt ind til det pågældende hotel.

For mange af vores kunder har vi været med helt fra starten og har sammen med dem udarbejdet koncepter for events og tilbagevendende julefrokoster. Vi kan stå for både bands og store kendte navne, som trækker gæster ind ad døren og sælger billetter til hotellets arrangementer. Kontakt os her på siden for at høre mere om hvad vi specifikt kan gøre for jer og jeres arrangement.

Hotel og lounge musikere

GREGERS MOGSTAD

Gregers har en baggrund i Jazz og funk og har altid elsket det elektroniske univers. I 2005 blev hans EP “Standing out” nomineret for bedste EP og bedste single ved det anerkendte Scandinavian soul music awards i Stockholm.

Gregers er en stjerne på vej op indenfor soul og nu funk. Hans musikalitet og charmerende live optræden brænder igennem på scenen og publikum bliver forkælet hele vejen igennem hans koncerter.
Han er allerede utroligt populær på de danske musikscener og til private arrangementer leverer han musik på et niveau man sjældent finder kunstnere der kan.

Gregers kan bookes til alle slags arrangementer og egner sig allerbedst til lounge, receptioner, spillesteder samt arrangementer hvor man gerne vil have Soul og Funk på internationalt niveau.

OLIVER GRANN

Oliver Grann er den fødte entertainer og kan bedst beskrives som et festfyrværkeri af energi, spilleglæde og musikalitet. Oliver er en af vores mest efterspurgte musikere og man er ikke i tvivl om hvorfor, så snart han træder ind på scenen.

Har man et arrangement hvor man ønsker en fantastisk vokal, power og indlevelse, så er Oliver den helt rigtige at booke. Han brænder igennem både i det meget intime setup og til de helt store arrangementer. Oliver er desuden rigtig god til arrangementer hvor man har specielle ønsker, og gerne vil have en musiker som kan stable en koncert på benene, hvor der er styr på selv den mindste detalje.

Oliver kan bookes både solo, duo, med band eller sammen med kendte navne fra den danske musik scene.

Hvis du har et spillested eller en bar, hvor I ønsker at bygge et musik koncept op, så vil Oliver også ofte være den første musiker vi sender til jer.

GUSTAV WOLTER

Gustav Wolter tryllebinder med sin flotte stemme og fænomenale guitar spil. Gustav’s hjemmebane er velskrevet pop, og hans repertoire indkluderer alle de allernyeste hits. Justin Bieber, Ellie Goulding og Sam smith, bliver alle taget under kærlig behandling og leveres med musikalitet og overskud.

Som musiker favner Gustav utroligt bredt og rammer på tværs af alle aldersgrupper. Han repertoire er exceptionelt stort og han er særdelses velegnet til arrangementer, hvor man gerne vil have musik der både underholder, overrasker og imponerer.

Gustav kan noget som eget få musikere kan. Gustav kan forvandle 10 søde, generte piger til vilde festaber, der synger med på hvert nummer og danser hele natten. Bedre end nogen anden kan Gustav spille lige præcis de numre, som pigerne gerne vil høre og hans udstråling og behagelige personlighed får alle involveret i festen allerede fra første nummer.

DANIEL ROSENFELDT

Daniel Rosenfeldt er en af landets dygtigste guitarister, hans unikke stil og fantastiske niveau gør at han er ekstremt populær.

Allerede som 9 årig startede Daniel’s interesse for guitarer og han er i dag uddannet fra Paul McCartney’s musik skole (LIPA) i England. Han er specielt anerkendt for sit fingerspil og den måde han formår at bruge hele guitaren rytmisk og melodisk.
Daniel har tidligere turneret med Rune Klan og Copenhagen drummers.

Daniel kan bookes til alle slags arrangementer og egner sig rigtig godt til indslag på 10-30min. hvor man gerne vil give sine gæster en kæmpe stor oplevelse. Daniel kan desuden bookes med forskellige gæste artister. Både sangere, saxofonister, pianister og store kendte navne.

SØREN OKHOLM

Søren er opvokset i Middelfart og startede der sin musikalske karriere med klaver- og sangundervisning i den lokale musikskole. I 1998 blev han optaget på Det Fynske Musikkonservatorium og i 2004 dimitterede han som diplomuddannet rytmisk sanger og musiklærer.

Efter endt uddannelse har Søren ernæret sig som freelance sanger og musiker. Han er forsanger i en håndfuld bands, optræder jævnligt som solist med forskellige orkestre og har også medvirket i forestillinger på Odense Teater. Søren har bl.a. optrådt sammen med Lis Sørensen, Peter A.G., Søs Fenger, Shaka Loveless, Erann DD, Monique, Bobo Moreno, Dicte, Søren Huss, Zididada m. fl.

Søren er som sanger utrolig alsidig. Han bevæger sig ubesværet rundt i forskellige genrer som pop, rock, jazz, soul osv. og besidder en legesyg musikalitet, der gør at ikke to koncerter er ens. Han formår altid at komme ud over scenekanten og ind under huden på sit publikum med sin varme og indfølende stemme.

HENRIK ENGQVIST

Henrik Engqvist er en af Danmarks mest ikoniske trommeslagere, han har medvirket på et hav af legendariske jazz indspilninger og har spillet med en lang række af de allerstørste jazzmusikere i verden.

Henrik har spillet musik siden han var 6 år gammel og er uddannet i Los Angeles Californien på (PIT) Musicians Institute.

Han har studeret under navne som Joe Porcaro, Jeff Pocaro, Dave Weckl, David Garabaldi, Joey Heredia, Steve Houghton og mange flere.

Henrik kan bookes til alle slags arrangementer og egner sig rigtig godt til lounge musik og hoteller, hvor man ønsker musik på det allerhøjeste niveau Danmark kan præstere.

Hvad kan vi gøre for dig?

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at lave unikke og spændende events

Seneste nyheder

Referencer

Vi siger tak til vores mange samarbejdspartnere

X